Hozzávalók
- 120 g zabliszt
- 50 g poreritrit
- 1 tk sütőpor
- 1 tk fahéj
- 200 ml víz
- 10 g kókuszolaj
- 10 g citromlé
- fahéjas eritrit a forgatáshoz
Elkészítés
- A vizet, kókuszolajat, citromlevet és poreritritet egy edényben feltesszük forrni.
- A zablisztet, sütőport és fahéjat egy tálban összekeverjük.
- A forrásba lévő kókuszolajas vízbe beleöntjük a lisztes keveréket (vegyük alacsony hőfokra) , és addig keverjük, amíg egy golyóvá össze nem áll a tésztánk.
- Ha ez megvan, akkor egy picit hagyjuk hűlni a tésztát, majd egy csillag alakú kinyomóba tesszük.
- Sütőpapírral bélelt tepsibe rudakat nyomunk a tésztából, és 180 fokon 15-20 perc alatt megsütjük.
- Még melegen lefújjuk kókuszolajjal, és a fahéjas eritritbe forgatjuk.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése