- 90 g zabliszt
- 50 g hajdinaliszt
- 60 g eritrit
- 1 tk sütőpor
- 120 g almapüré
- 1 tk vanília aroma
- 10 g citromlé
- 90 ml kókusztej
- 5 g kakaópor + 15 ml kókusztej
Elkészítés
- A zablisztet, hajdinalisztet, eritritet, sütőport egy tálban összekeverjük.
- Egy másik tálban elkeverjük az almapürét a kókusztejjel, vanília aromával és citromlével. A lisztes részhez öntjük, és csomómentesre keverjük.
- A tésztát 2 részre szedjük, és az egyik felébe belekeverünk 5 g kakaóport, és 15 ml kókusztejet.
- Sütőpapírral bélelt tepsibe felváltva beleöntjük a sima, és a kakaós tésztát.
- 180 fokon 40-45 perc alatt megsütjük. (Azért nézzetek rá, tűpróbával lehet ellenőrizni.)
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése