Receptek

Vegán vörösbabos csokis keksz


Hozzávalók


  • 100 g zabliszt
  • 20 g kakaópor
  • 50 g eritrit
  • 1 kk sütőpor
  • 1 citrom reszelt héja
  • 70 g főtt vörösbab
  • 1 citrom leve
  • 110 ml kókusztej
  • étcsoki a tetejére (én 90%-osat használtam)



Elkészítés


  • A zablisztet, kakaóport, eritritet, sütőport és citromhéjat egy tálban összekeverjük.
  • A vörösbabot a kókusztejjel és citromlével krémesre turmixoljuk, majd a lisztes tálba öntjük.
  • Összekeverjük a masszát, és egy teáskanállal kis halmokat (vagy nagyobbakat 😉) készítünk egy sütőpapírral bélelt tepsiben.
  • A tetejére kis darabokra tört étcsokit szórunk, és 180 fokon 15-20 perc alatt megsütjük.


Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése