Receptek

Vegán proteines flapjack


Hozzávalók


  • 120 g apró szemű zabpehely
  • 25 g növényi fehérje (bármilyen ízű)
  • 1 közepes (110 g) banán
  • 25 g eritrit
  • 1 tk fahéj
  • 1 kk sütőpor
  • 100-110 ml kókusztej
  • fél marék mazsola (esetleg magvak, vagy más aszalt gyümölcs)




Elkészítés

  • A zabpelyhet, fehérjeport, eritritet, fahéjat, és sütőport egy tálban elkeverjük.
  • Egy másik tálban villával szétnyomkodjuk a banánt, hozzáadjuk a kókusztejet és a mazsolát, majd a zabos keverékhez öntjük.
  • Összekeverjük a tésztát, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
  • 180 fokon 20-25 perc alatt készre sütjük.


Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése