Hozzávalók az alaphoz
- 250 g zabpehely
- 20 g kakaópor
- 30 g negyedannyi édesítő
- 1 tk sütőpor
- 150 g almapüré
- 1 dl kókuszjoghurt (más joghurt)
- 2 dl kókusztej (annyi, hogy zabkása állaga legyen)
- 200 g meggy (vagy más gyümölcs)
Elkészítés
- A zabpelyhet, kakaóport, édesítőt és sütőport egy tálban elkeverjük.
- Egy másik tálban összekeverjük az almapürét, joghurtot és kókusztejet, majd a zabos keveréket is hozzáöntjük, és összekeverjük.
- Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük., és ráhalmozzuk a meggyeket.
Hozzávalók a morzsához
- 125 g zabpehely
- 20 g kókuszreszelék
- 20 g negyedannyi édesítő
- 1 tk fahéj
- 1 dl kókusztej (annyi, hogy morzsálódós legyen)
Elkészítés
- Az összes hozzávalót összekeverjük, és a meggy tetejére morzsoljuk.
- 180 fokon 35-40 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése