Hozzávalók a tésztához
- 120 g zabliszt
- 50 g poreritrit
- 1 kk sütőpor
- fél kk fahéj
- csipet só
- 40 g almapüré (esetleg joghurt)
- 50 ml kókusztej
Hozzávalók a morzsához
a tetejére
- 20 g zabliszt
- 40 g zabpehely
- 20 g poreritrit
- fél kk fahéj
- 40 ml kókusztej
Hozzávalók a töltelékhez
- 150-200 g fagyasztott meggy (más gyümölccsel is jó)
- 15 g Szafi Free vaníliás zabpuding (vagy tápióka keményítő, kukorica keményítő)
- 30 g poreritrit
- 1 citrom leve
Elkészítés
- A tészta hozzávalóit egyszerűen egy tálban összegyúrjuk.
- Kókuszolajjal kikent formába kézzel kilapogatjuk. (Én jénaiba tettem)
- A töltelék hozzávalóit egy tálban összekeverjük. (A meggyet félig kiolvasztottam előtte), és a tésztára öntjük.
- A morzsához is összekeverünk mindent, és a meggyes töltelékre kézzel rámorzsoljuk.
- 180 fokon 25-35 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése