Hozzávalók az alaphoz
Hozzávalók a krémhez
- 200 g kesudió
- 100 ml zabtejszín/ sűrű kókusztej
- egy citrom leve
- fél lime leve
- 70 ml kókusztej
- 30 g eritrit
- gyümölcs (opcionális)
Elkészítés
- Először elkészítjük az alapot. Ehhez a datolyát 8 percig főzzük, majd leszűrjük. A többi hozzávalóval aprítógépbe összeaprítjuk. Egy tepsibe lapogatjuk a masszát, és fagyasztóba tesszük 15 percre.
- A krémhez a kesudiót legalább egy órára beáztatjuk meleg vízbe. Lecsepegtetjük, és a többi hozzávalóval összeturmixoljuk. A datolyás alapra öntjük. Én a tetejére pürésített málnát csepegtettem.
- Legalább 2 órára fagyasztóba tesszük. Utána szeletelhető.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése