Hozzávalók
Elkészítés
- 120 g zabliszt
- 50 g barna rizsliszt
- 1 evőkanál útifű maghéj
- 80 g eritrit
- 0.5 kk szódabikarbóna
- 2 tk fahéj
- 20 g olvasztott kókuszolaj
- kb. 100-130 ml víz
- eritrit és fahéj a forgatáshoz
Elkészítés
- A zablisztet, barna rizslisztet, útifűmaghéjat, eritritet és szódabikarbónát egy tálban összekeverjük.
- Egy másik tálban elkeverjük a kókuszolajat és vizet, majd a lisztes tálba öntjük, és összegyúrjuk.
- Fél cm vékonyra kinyújtjuk a tésztát, majd felkockázzuk.
- 180 fokon 10-15 perc alatt készre sütjük.
- Még melegen fahájas eritritbe forgatjuk.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése