- · 100 g zabliszt
- · 40 g hajdinaliszt (más liszt is jó)
- · 60 g poreritrit
- · 1 tk sütőpor
- · csipet só
- · 160 g almapüré
- · 80-100 ml kókusztej
- · 5 g citromlé/almaecet
- · 30 g kakaópor
- · 100 ml kókusztej
- · 20 g eritrit
- · kókuszreszelék
Elkészítés
- A liszteket, sütőport, eritritet és sót egy tálban elkeverjük.
- Egy másik tálban összekeverjük az almapürét, kókusztejet, és citromlevet (vagy almaecetet). A lisztes részhez öntjük.
- Csomómentesre keverjük, és egy akkora tepsibe öntjük, hogy magas legyen a tészta, ugyanis tojás híján nem fog megemelkedni annyira.
- 180 fokra előmelegített sütőben 25-35 percig sütjük.
- A kihűlt piskótát felkockázzuk.
- A kakaóport, kókusztejet és eritritet összekeverjük, majd a piskótakockákat belemártjuk, és kókuszreszelékbe hempergetjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése