Hozzávalók
- 140 g vegán fehérjés zabkása alap itt
- 70 g zabliszt itt
- 70 g hajdinaliszt (vagy zabliszt)
- 50 g eritrit (vagy más édesítő)
- 1 tk sütőpor
- csipet só
- 200 g almapüré vagy összenyomkodott banán
- 160 ml kókusztej
- fél citrom leve
Elkészítés
- A liszteket, édesítőt, sütőport és sót egy tálban összekeverjük.
- Az almapürét összekeverjük a kókusztejjel és citromlével, majd a lisztes keverékhez öntjük.
- Ezt egy masszává gyúrjuk, majd 10 percet pihentetjük.
- Lisztes felületen fél cm vastagra nyújtjuk, majd linzer formával kiszúrjuk. 180 fokon 10-12 percig sütjük.
- Ha kihűlt megtöltjük cukormentes lekvárral, és porrá őrölt eritrittel meghintjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése