Hozzávalók
- 180 g zabpehely
- 120 g fehér quinoa (nyersen, nem főzve) itt
- 20 g vegán fehérjés zabkása alap (vagy fehérjepor) itt
- 20 g eritrit
- 1 tk fahéj
- 2 tk chia mag itt
- 2 marék kesudió durvára vágva itt
- 2 marék földimogyoró durvára vágva itt
- 2 tk kókuszreszelék itt
- 1 marék aszalt vörösáfonya/mazsola
- 5 karika alma chips felvagdalva
- 100 g almapüré/banán összenyomkodva
- 60 ml kókusztej
Elkészítés
- A zabot, quinoát, zabkása alapot, eritritet, magokat, aszalványokat, fahéjat egy tálban összekeverjük.
- Az almapürét összekeverjük a kókusztejjel, majd a magos keverékhez öntjük.
- Egy villával mindent összekeverünk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe elterítjük.
- 180 fokon 20-25 perc alatt ropogósra sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése