Receptek

Vegán csokis mousse


Hozzávalók


  • 1 konzerv csicseriborsó leve (160 ml)
  • 75 g csoki (én 90%-os étcsokit használtam)
  • csipet só
  • 1 kiskanál citromlé+ 1 ev eritrit



Elkészítés

  • A csicseriborsó konzervet leszűrjük, és a levét egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
  • A csokit vízgőz felett felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a sót, citromlevet és eritritet.
  • A hideg csicseri levet egy tálba tesszük, majd kézi habverővel kemény habot verünk belőle. (kb 5 perc alatt)
  • Hozzáforgatjuk az olvasztott csokit, majd poharakba adagoljuk.
  • Hűtőbe tesszük, és legalább 1 órát pihentetjük. Utána már fogyaszthatjuk is 😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése