Receptek

Vegán mákos kevert


Hozzávalók

  • 150 g zabliszt
  • 50 g hajdinaliszt
  • 20 g zabpehely
  • 70 g darált mák
  • 50 g eritrit
  • 1 tk sütőpor 
  • csipet só
  • 200 g almapüré 
  • 50 g kókuszolaj 
  • 1 dl kókusztej/más folyadék
  • fél citrom leve 





Elkészítés

  • A zablisztet, hajdinalisztet, zabpelyhet, mákot, eritritet, sütőport és sót egy tálban elkeverjük.
  • Az almapürét, kókusz olajat, kókusztejet és citromlevet szintén összekeverjük, majd a lisztes résszel csomómentesre keverjük. 
  • Sütőpapírral bélelt formába öntjük, majd 180 fokon 50-60 perc alatt készre sütjük. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése