Receptek

Vegán magvas granola szelet




Hozzávalók


  • 260 g zabpehely
  • 20 g zabkorpa
  • 25 g napraforgómag
  • 25 g földimogyoró 
  • 20 g chia mag
  • 20 g kókuszreszelék
  • 20 g pekándió
  • 20 g eritrit 
  • 1 tk fahéj
  • 1 tk kakaópor 
  • 150 g almapüré /összenyomkodott banán
  • 150 ml kókusztej



Elkészítés 

  • A száraz hozzávalókat egy tálba összekeverjük. (én a mogyit és a diót késsel összeaprítottam picit)
  • Az almapürét a kókusztejjel elkeverjük, majd a zabos magos keverékhez adjuk. 
  • Összekeverjük, majd sütőpapíros tepsibe lapogatjuk.
  • 180 fokon 30 perc alatt készre sütjük. Ebből olyan 10-12 szelet jött ki nekem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése