- 1 lenmag tojás (1 ev darált lenmag+3 ev víz)
- 160 g zabliszt
- 60 g eritrit
- 1 tk sütőpor
- 1 tk fahéj
- 180 g almapüré
- 1 citrom leve
- 130 ml kókusztej
- 1 alma és tört mogyoró a tetejére
Elkészítés
- A darált lenmagot összekeverjük a vízzel, és pár percet állni hagyjuk, amíg besűrűsödik. Addig a száraz hozzávalókat egy tálban elkeverjük.
- Az almapüréhez adjuk a lenmag tojást, citromlevet, és kókusztejet, majd a lisztes résszel csomómentesre keverjük.
- Sütőpapírral bélelt formába öntjük.
- A tetejére egy almát felcsíkozunk, és rátesszük a tésztára. Durvára tört mogyoróval megszórjuk.
- 180 fokon 40-45 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése