- 150 g zabpehely
- 50 g hajdina/köles
- 15 g kókuszreszelék
- 15 g tökmag
- 15 g mogyoró
- 10 g chia mag/lenmag
- 30 g eritrit
- 1 tk fahéj
- 1 csipet só
- fél narancs reszelt héja
- 1 narancs leve
- 150 g sütőtök (sülve mérve)
Elkészítés:
- Első körben a hajdinát vagy kölest forró vízbe beáztatjuk fél órára, majd leszűrjük. Összekeverjük a többi száraz hozzávalóval. A magokat és durvára vágva adtam hozzá.
- A sütőtököt villával összetörjük, hozzáöntjük a kifacsart narancsnak a levét, majd összekeverjük. A zabos keverékhez keverjük ezt is. (kisebb darabokba kell összeállnia)
- Sütőpapírral bélel t tepsibe elegyengetjük a granolát, és 200 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése