Receptek

Vegán diós hókifli

Hozzávalók 


  • 80 g zabliszt
  • 60 g teljes kiőrlésű liszt (vagy zabliszt)
  • 40 g poreritrit
  • 15 g darált dió
  • 1 kk sütőpor
  • csipet só
  • (citromhéj,de elhagyható)
  • 160 g almapüré
  • 20-40 ml kókusztej ha nem áll össze a tészta

Elkészítés 

  • A száraz hozzávalókat egy tálba összekeverjük. 
  • Hozzáadjuk az almapürét, és elkezdjük összegyúrni. Ha szükséges adjatok hozzá kókusztejet. 
  • 5 percet pihentetjük, és kis kifliket formázunk a tésztából. (ebből az adagból kb. 15-18 darab lesz)
  • 180 fokon 20-25 perc alatt megsütjük. 
  • Még forrón poreritritbe forgatjuk. 


Jó étvágyat! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése