Receptek

Gesztenyegolyó


Hozzávalók



  • 80 g zabdara/zabkorpa
  • 40 g zabpehely
  • 20 g kókuszliszt/mandulaliszt/gesztenyeliszt
  • 30 g poreritrit
  • csipet só
  • 1 kk rumaroma
  • 160 g natúr gesztenyemassza
  • 90 ml kókusztej
  • étcsoki a golyók bevonásához


Elkészítés


  • A száraz hozzávalókat összekeverjük.
  • A gesztenyemasszát krémesre keverjük a rumaromával és a  kókusztejjel.
  • A száraz alapanyagokkal összegyúrjuk a keveréket, majd 5 percet pihentetjük.
  • Kis golyókat formázunk belőle, és a felolvasztott étcsokival bevonjuk. (Vagy kakaóporba forgatjuk.)


Jó étvágyat!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése