- 300 g vegán fehérjés zabkása alap (Stillmass) itt
- 100 g zabliszt itt
- 35-40 g eritrit
- 1 kk sütőpor
- 1 kk fahéj
- csipet só
- 120 g almapüré/ villával összetört banán
- 60 g kókuszolaj itt
- 120 ml kókusztej
- 1 citrom leve
- 50 g cukormentes étcsoki darabok
Elkészítés
- A száraz hozzávalókat egy tálban összekeverjük.
- Az almapürét a kókuszolajjal, kókusztejjel, citromlével szintén összekeverjük, majd a lisztes részhez öntjük.
- Mindent jól összegyúrunk. Belekeverjük a csokidarabokat is, majd kis korongokat formázunk a masszából.
- Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokon 25-30 perc alatt készre sütjük. (Én pár darabot olvasztott étcsokiba mártogattam.)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése