Receptek

Vegán almakenyér


Hozzávalók


  • 160 g zabliszt
  • 50 g zabpehely
  • 50 g eritrit
  • 1 tk sütőpor
  • 1 tk fahéj
  • csipet só
  • 250 g almapüré
  • 40 ml kókusztej
  • 1 citrom leve
  • fél narancs héja
  • étcsoki, magvak, aszalványok stb...




Elkészítés

  • A száraz hozzávalókat jól elkeverjük.
  • Az almapürét összekeverjük a kókusztejjel, citromlével, narancshéjjal és a száraz hozzávalókkal csomómentesre keverjük.
  • Belekeverjük a magvakat, étcsokit, ki mit szeretne.
  • Sütőpapírral bélelt formába öntjük, és 180 fokon 50-60 perc alatt készre sütjük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése